Pazarcık Çimko İlkokulu

Vizyon: Okulumuzda öğrenci başarısını arttırarak eğitim ve öğretimin niteliğiyle kalitesini yükseltmek ve böylece öğrencilerimizin gelecekleri için kurduğu düşe ulaşmada bir basamak olmak.

Misyon: Pazarcık Çimko İlkokulu öğrencilerinin geleceklerinde ve hayatta mutluluk sahibi olmalarını sağlamak için onları milli ve manevi değerlere bağlı, sorumluluk sahibi, yeteneklerinin ve kişisel özelliklerinin farkında olan, kendisine, topluma, devlete faydalı, Atatürk ilke ve inkılaplarını yaşamda ilerleme yolu seçen, araştıran, sorgulayan, çağa ayak uyduran yetişkin adayları yetiştirmek.

Başarılar:

Saatler: Başlama:08.30 Bitiş:14.30
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://pazarcikcimkoio.meb.k12.tr

Adres - MENDERES MAH. ŞEHİT PİYADE ONBAŞI AHMET YİĞİT CAD. PAZARCIK ÇIMKO İLKOKULU BLOK NO: 30 İÇ KAPI NO: 1 PAZARCIK / KAHRAMANMARAŞ

Öğretim Şekli :Normal Öğretim

Yerleşim Yeri - Menderes Mah. Şehit P. Onb. Ahmet Yiğit Caddesi No:34/A Pazarcık/Kahramanmaraş

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl Merkezine Uzaklık 48km