Verimli Ders Çalışma Teknikleri Seminerleri

Seminer

27.03.2022 316

İlkokul dönemi temel alışkanlıkların kazanıldığı, okula ve öğrenmeye yönelik tutumların şekillendiği bir dönemdir. Bu nedenle; şimdiden verimli ve düzenli ders çalışma alışkanlıkları edinmeleri, okula-öğrenmeye yönelik olumlu tutumlar geliştirmeleri ve öğrenmeyi öğrenen bireyler olmaları için neler yapılması gerektiği bilinmelidir.  Bu amaçla 04.10.2021 tarihinde Okulumuz Psikolojik Danışmanı Seçil CEYLAN ASLAN tarafından hem öğrencilere hem de velilerimize yönelik yüzyüze Verimli Ders Çalışma Seminerleri verilmiştir. Ders çalışırken yapılan doğru ve yanlış ders çalışma alışkanlıkları öğrenciler tarafından etkinliklerle değerlendirilmiştir.

Adres:
MENDERES MAH. ŞEHİT PİYADE ONBAŞI AHMET YİĞİT CAD. PAZARCIK ÇIMKO İLKOKULU BLOK NO: 30 İÇ KAPI NO: 1 PAZARCIK / KAHRAMANMARAŞ